Nedodjija

blog o alternativama…

da li ste znali: vozili se vi ili ne, javni prevoz se finansira sa 70% iz vaseg dzepa…

Поставите коментар

Beograd, 2. Septembar 2013. Fotografije: Saša Čolić/Kamerades

Potpisivanje peticije za ukidanje BusPlusa i deklaracije za odbranu suvereniteta nad zemljom, hranom i prirodnim resursima Srbije od 2. septembra svakog dana od 12 do 20 časova na trgu Republike.

2. septembar – 6. oktobar: Potpisivanje peticije za ukidanje busplusa i deklaracije za odbranu suvereniteta nad zemljom, hranom i prirodnim resursima! Direktno narodno odlučivanje počinje : 2. septembar – 6. oktobar – Peticija za ukidanje busplusa i deklaracija za odbranu suvereniteta nad zemljom, hranom i prirodnim resursima na Trgu Republike, svakoga dana od 12 -20h!

 

SAKUPIMO 1.000.000 POTPISA ZA UKIDANJE BUSPLUSA – Od 2. septembra do 6. oktobra!

Prošle godine smo započeli kampanju za besplatan javni prevoz svim osnovcima. Nije nam trebalo dugo da to i dobijemo. Od ponedeljka, 2. septembra pokrećemo kampanju potpisivanja peticije za momentalan raskid ugovora sa APEXom, sniženje cene karata i transparentno upravljanje javnim prevozom.

U tu svrhu smo tražili od odeljenja za komunalne poslove opštine „Stari grad“ dozvolu za postavljanje punkta za sakupljanje potpisa u Knez Mihajlovoj. Juče smo bili po dozvolu, ali je naš zahtev odbijen. Gdin Marjan Nakov (šef odeljenja za komunalne poslove opštine Stari grad) nam je samo saopštio da je naš zahtev odbijen, bez objašnjenja iako je ono zakonom propisano.

TO NAS NEĆE ZAUSTAVITI! Od utorka, 3. septembra prijavili u MUPu svakodnevne proteste na trgu Republike od 12- 20h na kojima ćemo sakupljati potpise za peticiju za ukidanje busplusa i Deklaracije za odbranu suvereniteta nad zemljom, hranom i prirodnim resursima.

Molimo vas da dođete u što većem broju i da se priključite akciji sakupljanja potpisa u vašim školama, preduzećima i komšiluku. Dođite da potpišete peticiju i da se dogovorimo kako da što pre prikupimo 1.000.000 potpisa za ukidanje busplusa!

ZAUSTAVIMO OTIMANJE POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA, PRIRODNIH RESURSA I JAVNIH DOBARA – SVA SELA, SVI GRADOVI!

Takođe vas pozivamo da potpišete Deklaraciju o odbrani suvereniteta nad zemljom, hranom i prirodnim resursima Srbije kojom želimo da vratimo oteto i zaustavimo dalje organizovano političko otimanje poljoprivrednog zemljišta, prirodnih resursa i javnih dobara. Pozivamo vas da preuzmete sakupljanje potpisa za deklaraciju u vašem mestu. Kontaktirajte nas na emali: otimacina.zemlje.stop@gmail.com za sve informacije i formulare potrebne za sakupljanje potpisa.

svi smo mi 99%

Advertisements

Аутор: nedodjija

blog o zivotnim alternativama...

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s