Nedodjija

blog o alternativama…

100 godina zablude: Ne postoji zakon koji obavezuje americkog gradjanina da placa porez na PRIHOD OD SOPSTVENOG RADA

Поставите коментар

Po svemu sudeci, POREZ NA DOHODAK GRADJANA je nelegalan, ne samo u Americi. Ako se dalje uzme da svaki preduzetnik ima status fizickog lica a ne PREDUZECA, dolazimo do toga da treba ispitati na osnovu kojih zakona Poreska uprava u srbiji automatski blokira racune i oduzima imovinu gradjanima za neizmirene poreze pre nego sto se gradjanin saglasio sa dugom koji mu se stavlja na teret.

Poreska uprava je i u Srbiji, agencija koja nezakonito namece sankcije, blokira racune i onda kada se gradjani bune i ne slazu sa obracunima koje je sprovela. Medjutim za sve vreme zalbenog ili upravnog postupka , racuni ostaju blokirani i na taj nacin gradjanin nema snage ni da radi ni da prezivi a kamoli da plati dugotrajno sudsko dokazivanje svojih prava.

Drzava Srbija danas preuzima nemoralne i kriminalne zakone koji joj namecu pro evropski i pro americki savetnici a ti “zakoni” ne postoje ni u njihovim drzavama. Poreski zakoni u savremenim “demokratijama” su osmisljeni da opljackaju gradjane. Ljudi su u zabludi kada misle da se iz poreza finansira bolji zivot gradjana. Razvijene drzave standard svojih gradjana obezbedjuju imperijalistickom pljackom kolonija i zemalja u tranziciji ili kako ih sami zovu “zemalja treceg sveta”. Na tome pociva blagostanje razvijenih zemalja a ne na porezima. Sustina oporezivanja lezi u dobrovoljnoj saglasnosti gradjana da placaju namete  a ne na prinudi koja se sastoji na pravu Poreske uprave da automatski skida novac sa racuna  gradjana.

Ali pogledajte ovaj fantasticni dokumentarni film koji rusi mit o tome da je u Americi, pravnoj drzavi, sve dozvoljeno osim da se ne plati porez. Placanje poreza na dohodak se u drzavi koja proklamuje vladavinu prava i demokratiju naplacuje nelegalno i protivzakonito … ali to je tek samo vrh ledenog brega drzavnog terora koji sprovodi SAD, koja ima svoje baze u 130 od 190 zemalja sveta:

BELEŽNICA

Autor: Ljiljana Tatić

Ako sami ne naučimo kako da zaštitimo za svoja prava , država i vlast nas sigurno neće uputiti kao da to uradimo.

1174782_10151620582935197_2147030281_n

Ne postoji zakon koji obavezuje američkog gradjanina da plaća porez na PRIHOD OD SOPSTVENOG RADA. Ipak poreski izvrsitelji su najozloglasenija brigada koja, ako ne platiš porez može da ti oduzme svu imovinu. Na osnovu izveštaja ove kriminalne grupe takodje, svaki gradjanin automatski dobija kazne pa i zatvorske ako je „utajio“ verovali ili ne , nepostojeci porez.

Ideja o prihodu i oporezivanju prihoda je u biti ideja o oporezivanju PROFITA koji je proistekao od  aktivnosti korporacija a ne kao prihod od sopstvenog rada pojedinca. Po svemu sudeci, POREZ NA DOHODAK GRADJANA je nelegalan, ne samo u Americi. Ako se dalje uzme da svaki preduzetnik ima status fizickog lica a ne PREDUZEĆA (koje je pravni entitet), dolazimo do toga da treba ispitati osnov zakona  po kome…

View original post 1.446 more words

Advertisements

Categories: Некатегоризовано | Permalink.

Аутор: nedodjija

blog o zivotnim alternativama...

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s