Nedodjija

blog o alternativama…

sta Srbi moraju da znaju da bi opstali….

2 коментара

 

 

ШТА СЕ ТО ДЕШАВА У ЕВРОПИ И СВЕТУ? ОТКУД ТОЛИКА МРЖЊА ПРЕМА НАМА КОЈИ ЖИВИМО У СРБИЈИ?

 

Да бисте схватили шта се то дешава у Србији, морате да сазнате шта се данас дешава усвету, а једним делом ћемо се и историјски осврнути на важна дешавања, која нећетемоћи да нађете у историји, јер је историја скуп лажи, којима се баца прашина у очи људима да не би видели суштину.

 

Светом данас владају много богати људи, који су изузетно интелигентни и који следе упуства стара чак и неколико стотина година. Усвојили су сатанистичко гледање на свет, због чега је побијено много милиона људи, жена и деце. За њих је то само начин за богаћење и постизање свог умно болесног циља

– владања светом и људима, чији ће број они одредити, а даље рађање контролисати.

 

Они су се организовали у извршно тело које се зове „Комитет 300″ и већину члановатог Комитета чине банкарски моћници, јер су они највећа финансијска моћ у данашњемсвету.

 

А шта им је задњи циљ?

 

Цео свет под једном капом и са једном светском владом то је оно што се сада у свету назива Нови светски поредак. Веровали или не, али то је тежња коју они спроводе задњих 200 година, а сада смо у завршној фази, која ће највероватније трајати још 10 до 20 година. Основа коју су поставили пре 200 година, какав треба да изгледа тај нови свет, до данас је иста. Да би се дошло до тога требало је:

 – Код људи уништити веру у Бога! Не само ову нашу православну веру, већ икатоличку, муслиманску, будизам…

–  Уништити нацију као симбол корена сваког појединца, да би се изгубио идентитет сваке особе. Тиме ће се изгубити основа сваке групације људи, која као целина увек може да представља проблем кад се уједини око једног циља,

– Уништити породицу као основну ћелију сваког друштва,

– Уништити средњу класу као носиоца развоја и напретка сваке нације,

– Контролисати рађање! А пре тога следи насилно смањење човечанства на четири милијарде до 2050 године. Начини? Сви могући, ратови, болести, вештачке епидемије, а онда ће

нам нудити вакцине које су генетски модификоване и које ће нас као такве  усмртити за 10 – 20 година, природне катастрофе које ће вештачки изазвати!

– Уништити приватно власништво,

– Нови светски поредак биће сличан комунизму у Кини. Према томе није случајност штосе Кина толико форсира у свим видовима напретка!

Сваку од ових тема ћемо посебно обрадити, наглашавајући циљ и историјски ћемо посматрати како се тај процес одвијао до данашњих дана.

Advertisements

Аутор: nedodjija

blog o zivotnim alternativama...

2 thoughts on “sta Srbi moraju da znaju da bi opstali….

  1. Reblogged this on З. С. Г' инфо and commented:
    Читај па се питај…

  2. Свој део посла, на рушењу Републике Италије, америчко “племство” одрадило је великим доприносом Ричарда Гарднера, док је, у време председника Картера, био амерички амбасадор у Риму. У то време Гарднер је деловао под директним надзором Бетина Краксија, важног члана Римског клуба и кључног човека у НАТО-у. Кракси је био главни човек у завереничком покушају уништавања Републике Италије. Као што ћемо видети, то му је скоро и пошло за руком, јер је, као главни играч хијерархије завереника, успео да кроз Парламент Италије издејствује развод брака и побачај, што је резултирало најдалекосежнијим и најразорнијим верским и друштвеним променама које су икада погодиле Католичку цркву, а после тога и морал италијанског народа. Након што је Роналд Реган изабран за председника, у септембру 1980. године, у Вашингтону је одржан један важан састанак, под покровитељством Римског клуба и Социјалистичке интернационале. Те две организације директно су одговорне Комитету 300. Главна тачка дневног реда било је формулисање метода и потеза за неутрализацију Регана као председника. Прихваћен је заједнички план и, гледајући уназад, савршено је јасно како је план који су завереници тада сковали био веома успешан.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s