Nedodjija

blog o alternativama…

Eko pokret Novog Sada: otvoreno pismo komandantu KV i PVO Vojske Srbije….

1 коментар

ОТВОРЕНО ПИСМО КОМАНДАНТУ КВ И ПВО ВОЈСКЕ СРБИЈЕ ГЕНЕРАЛУ РАНКУ ЖИВАКУВојска Србије
Генералштаб Војске Србије
Команда ваздухопловства и противваздушне одбране
Београд
Н/р команданта Ранка ЖивакаГенерале Живак,

Ја, Никола Алексић, директор Еколошког покрета Новог Сада, Вас јавно оптужујем за издају народа и државе, Ви сте недостојни униформе коју носите, још више чина и функције на којој се налазите. Ваше дело издаје нечињењем ми даје за право за изнету оптужбу.
Тренутно се над Србијом, посебно над Новим Садом у времену од 12.00-13.00 часова спроводи до сада још невиђена непријатељска агресија радиолошко-хемијско-биолошком методом. Небо над Новим Садом, а по информацијама које добијам и по целој Србији, исцртанао је траговима облака опасних хемијских отрова избациваних из непознатих авиона у свим правцима. Пет авиона сам избројао у једном тренутку на небу како им се путање укрштају остављајући тоне и тоне опасних хемијских једињења, како их је назвао саветник за науку председника САД 16. новмбра 2011. године признајући на конференцији за новинаре ,,да САД већ 16 година запрашује човечанство опасним хемијским једињењима,, То признање је пренела сва светска штампа, па и наша домаћа.

Али Ви не читате ни домаћу штампу, још мање светску, иначе би знали колику су штету направили у пољопривреди прошле године изазивањем суше, а у шумарству, где се суше стабла зимзеленог дрвећа, непроцењиву штету. Наши суграђани умиру као муве, једном је обнародована епидемија напрасних (изненадних) смрти младих људи који увече легну здрави да се више никад не пробуде. После су забранили изношење у јавност резултата Ваше издаје.
Све њих носите на савести, генерале Живак, јер ако нас је издао Врховни командант, председник државе, ако га у издаји прати начелник Генералштаба кога сам испред капије Генералштаба позивао да изађе напоље ако сме да га питам коме је положио заклетву, Ви генерале Живак, сте морали издати команду за подизање наших борбених авиона да приземље или оборе непријатељске авионе који крше територијални интегритет Србије и просипају опасна хемијска средства, што је посебно забрањено Законом о ваздухопловном саобраћају РС.
Или можда не крше територијални интегритет Србије, можда су то наши авиони као што сателитски снимци показују Београд као полазну и завршну дестинацију авиона који је премрежио Србију својом кружном путањом?
Запамтите ово питање, генерале Живак, живим за то да Вам једног дана пред Народним судом поставим то питање, коме сте служили док су нас тровали и десетковали. Шта сте радили док су нас авиони затрпавали отровима, јајима скакаваца, бубама непознатог порекла које за ноћ обрсте парцелу са пшеницом, семењем траве која се шири као пожар коју неће ни овце да једу или змијама које никад нису виђане у Србији.
Искрено се надам да немате децу генерале Живак, била би довека осуђена да носе Ваш печат издаје народа и државе, а за Вашу издају не сносе одговорност.
Зауставите издају генерале Живак, још није касно да останете Човек, Ви одлучујете каквим ће Вас Ваша деца и будућа покољења памтити, као часног Човека и војника или издајицу народа и државе који је продао свој  народ зарад функције и плате коју добија од тог истог народа који умире гладан и болестан због Вас и Ваше издаје.

Никола Алексић, један човек који се не мири са издајом

Advertisements

Аутор: nedodjija

blog o zivotnim alternativama...

One thought on “Eko pokret Novog Sada: otvoreno pismo komandantu KV i PVO Vojske Srbije….

  1. Искрено се надам да немате децу генерале Живак, била би довека осуђена да носе Ваш печат издаје народа и државе, а за Вашу издају не сносе одговорност. Зауставите издају генерале Живак, још није касно да останете Човек, Ви одлучујете каквим ће Вас Ваша деца и будућа покољења памтити, као часног Човека и војника или издајицу народа и државе који је продао свој народ зарад функције и плате коју добија од тог истог народа који умире гладан и болестан због Вас и Ваше издаје.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s