sve je spremno, samo se ceka (ne)prilika….

Eko patrioti imaju interesantan stav (cak i po cenu da plasim neke ljude)….

Када се изузме добар део популације, који је захваљујући свом неразмишљању, готово лежеран у односу на оно што му се догађа, а и кад понешто примети брже-боље отрчи у неосновану веру и наду да ће „бити боље“, преостала колико-толико свесна мањина у сизифовском послу демократаске борбе против демократски насталих чудовишта, међу којима се посебно издваја ГМО-пројекат, све више почиње да се пита има ли уопште излаза из све агресивнијег наступа и потеза које против живота и јестества (природе) повлаче скоро све владе света.
Укратко: брину и то не толико неосновано, колико узалудно, за сам опстанак људског рода, којем се перфидно, али упорно укидају све нормалне слободе, па и слобода да бира шта ће јести, како и чиме бити лечен итд.

Иако не спадам у класичне утешитеље који теше нереалним надама и причама, ипак ћу написати пар утешних реченица.

Свима који почињу да падају у очај од немоћи пред валдајућим чудовиштима, која своју владавину спроводе уз помоћ демократски изабраних политичара, државних, боље рећи псеудодржавних институција, укључујући и судове, као и помоћу лажљивих и збуњујућих медија, поручујем следеће:

Све је спремно, само се чека (не)прилика.

Спремни су и начини и кадрови за увођење реда, који то јесте, којим ће се овај „контролисани хаос“ претворити у прошлу, да тако кажем: праисторијску појаву.
Тзв. капитализам ће заједно са својим чедима: комунизмом и демократијом и најмонструознијим продуктом, ГМО-пројектом, завршити на депонији историје.

Да би се то коначно одиграло, потребна је прилика.
Тачније: неприлика у облику катастрофалних последица које већ изазива и све ће више изазивати ГМО-пројекат, који све више осваја свет.
Ту монструозну појаву сада не може зауставити ништа осим њена крајња последица.

Зато не губите време на нервирање и веру у којекакве протесте, трибине и друга неадекватна средства и „оружја“, Цео тај демократски арсенал и репертоар заправо иде у корист онога против чега је званично усмерен.

Информишите се, колико је могуће информишите и друге, али их немојте убеђивати.
И радите на својој деконтаминацији од наопаке ГМО-исхране,
Засад не можете више.

Пропаст је неминовна.
Смак света којим царују ГМО и други разбојници, у којем се на власти налазе демократски изабрани некомпетентни „кадрови“ се ближи.

И сваким даном је све ближи и ближи.
Што то зло више и потпуније тријумфује, то је ближе својој пропасти.

super-pesticid

stvar je u tome sto propada njihov svet, onaj koji su nama ovolikom silom nametnuli…  a mi, mi cemo se snaci vec, po obicaju….

One thought on “sve je spremno, samo se ceka (ne)prilika….

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s