Nedodjija

blog o alternativama…

ЦИА: Ми ћемо одиграти грандиозну трагедију погибије свих православних Словена!

4 коментара

Srbin info je objavio ovo:

Шеф ЦИА од 1953. оо 1961. године указује да ће литература, биоскоп и позориште прослављати најнижа људска осећања.

„Ми ћемо на сваки начин подржавати оне који буду усађивали у човеков разум култ секса, насиља, садизма и издаје – једном речју сваке неморалности. У управљању државом, ми ћемо изазивати хаос и неред“, наводи се у доктрини ЦИА.

ЦИА о словенским државама – покорићемо их силом или милом

 

Многи су се насмијали на чувену реплику у филму Балкански шпијун – „ЦИА, снајка ЦИА“, али би се сасвим сигурно још више горко насмијали да знају колико је америчка тајна служба умијешана у политичка дешавања против словенских држава.

Доказ је извод из Доктрине борбе против Истока, коју је креирао директор ЦИА Алан Далс, а у документу су смјернице како да се разоре традиционалне вриједности присутне у православним земљама, угаси национална свијест њихових грађана и сломи војна моћ словенских држава.

У Далсовој директиви америчким службама безбједности под насловом Доктрина америчке борбе против Истока, наводи се да САД треба да завладају свијетом, а претходно морају да сломе дух словенских земаља.

„Даћемо све што имамо, сво злато, сву материјлану моћ на магарчење и залуђивање људи. Човјечији мозак, свијест људи склони су промјенама. Посијемо ли тамо хаос, ми ћемо непримјетно да имподметнемо лажне вриједности и примораћемо их да те вриједности и прихвате. Како? Ми ћемо наћи истомишљенике, своје савезнике и помоћнике у њиховој домовини. Мало по мало, ми ћемо одиграти грандиозну по свом обиму трагедију погибије свих православних Словена, и коначно, неповратно ћемо угасити њихову националну свијест“, наводи се у документу.

Шеф ЦИА од 1953. оо 1961. године указује да ће литература, биоскоп и позориште прослављати најнижа људска осећања.

„Ми ћемо на сваки начин подржавати оне који буду усађивали у човјеков разум култ секса, насиља, садизма и издаје – једном ријечју сваке неморалности. У управљању државом, ми ћемо изазивати хаос и неред“, наводи се у доктрини ЦИА.

Америчка тајна служба је задужена да неприметно, но активно и постојано, помаже деспотизам чиновника, корупцију и непринципијелност.

„Честитост и праведност биће исмијавани, никоме неће бити нужни и биће сматрани остатком прошлости. Грубости и наглост, лаж и обмана, пијанство, наркоманија, издајништво, шовинизам и непријатељство према народима – све ћемо то култивисати у свијест људи“, навео је Далс.

“Ми ћемо наћи истомишљенике, своје савезнике и помоћнике у њиховој домовини. Мало по мало, ми ћемо одиграти грандиозну по свом обиму трагедију погибије свих православних Словена, и коначно, неповратно ћемо угасити њихову националну свијест“

Он је упозорио да ће један мали број људи схватити о чему се ради.

„Али, такве ћемо људе ставити у беспомоћан положај, исмевати се са њима, оклеветати их и прогласити их отпадницима друштва“, део је пакленог плана ЦИА.

Ми ћемо, додао је Далс, рушити духовне вриједности, вулгаризовати и уништавати основе народне моралности.

„На такав начин ћемо расклимати покољење за покољењем, ловићемо људе у дјетињству и младалачком добу, увијек ћемо главну ставку да бацамо на омладину, деморалисати, разврашћивати и обешчаћивати је. Ето, тако ћемо ми то да урадимо“, навео је директор ЦИА.

Далс је сматрао да америчке обавјештајне службе највише пажње треба да посвете деструкцији Русије.

„Ми морамо имати аутоматске гаранције које обезбјеђују да чак и некомунистички, те номинално пријатељски режим Русије не располаже убудуће никаквом војном моћи, у економским односима да силно зависи од спољњег свијета, да нема озбиљну власт над главним националним мањинама, те да не успостави никад више ништа налик на ‘гвоздену завјесу’. У случају да такав режим успоставља непријатељство према комунистима, а пријатељство према нама, морамо се побринути да ови услови и поред тога буду наметнути. Али, ми морамо ако не милом, онда силом да их придобијемо ради заштите наших интереса“, наводи се у доктрини ЦИА.

(Српски журнал)

Advertisements

Аутор: nedodjija

blog o zivotnim alternativama...

4 thoughts on “ЦИА: Ми ћемо одиграти грандиозну трагедију погибије свих православних Словена!

  1. „Ми ћемо на сваки начин подржавати оне који буду усађивали у човјеков разум култ секса, насиља, садизма и издаје – једном ријечју сваке неморалности. —Ovo je odavno u S.A.D. tako da nije upereno samo protiv Slovenskih naroda nego i protiv njihovog naroda na tlu S.A.D. To je jednostavno produkt loseg drustvenog sistema, koji je sve vise prisutan na globalnom nivou!

    • dobro mi dosao Slobodane !
      ono sto je na njihovoj teritoriji, je u nadleznosti njihovog naroda – da se suprotstavi…. to je nacin porobljavanja – a mi moramo da se suprotstavimo… ako mislimo da prezivimo ! ovo je izmedju ostalog i verski rat – verovali ili ne…. a svoju decu moramo ocuvati !
      🙂

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s