Nedodjija

blog o alternativama…

Jovan Deretic: izmisljeno doseljavanje Srba….

4 коментара

Приче о ,,сеоби Словена“, о изгубљеном косовском боју, о издаји најхрабријих витезова који су се заправо највише доказали у победи над турском змијом која је претила читавој Европи, приче о наводној кривици Срба за све сукобе на простору бивше Југославије које су створиле код разних делова нашег великог народа вечито непомирење, беду и духовно безнађе – само су последице фалсификата којим од средњег века до данашњег дана светски моћници измичу Србима тло под ногама а себи приписују све наше заслуге. Срби су АУТОХТОН народ на овим просторима, са најстаријим писмом из кога су се развила сва остала знатно млађа европска писма, што са познавањем обраде метала у најранијем познатом периоду ових простора – Србе сврстава у ред технолошки најразвијенијих народа на земљи.
Пут ка “Европској унији“ довео је до окретања леђа сопственом народу, до систематског заборављања свог порекла, корена и духовности наших предака. Највеће победе и технолошка достигнућа Срба од античког времена до данас, принуђене су да се забораве. Они који свој народ на историју подсећају су ,, националисти који су главна препрека уласку Србије у ЕУ.“ ( ? )
Након завршене фазе ,, Деморализације“ која је код нас спроведена разним лажним набеђивањима, санкцијама, несташицама и рушењем наше економије и довођења у зависан положај, наступиће период савршеног управљања где се обичан народ неће питати низашта а они одговорнији ће ћутати да би сачували себе на положајима на које су их други довели. Период диктатуре где ће шака људи из Брисела одлучивати о судбини неколико стотина милиона људи и период мрака Србију засигурно чека, уколико се и даље будемо заносили некаквим бајкама о Европској унији. Примери других земаља које су одавно или од скоро у њеном друштву нам говоре довољно, да се не треба играти са звери која нас у свој загрљај чека. На крају крајева, тамо нас нико НИКАД није ни звао – већ се наше вође непрестано нуде да чине огромне уступке како би добиле ,, статус преговарача, статус кандидата, статус будућег члана и сл.“
Народ мора да се уозбиљи и освести , јер ће данашње одлуке оставити последице на генерације које долазе…. Срби не смеју да дозволе да буду робови у рукама страних империјалиста 21. века, који све отвореније наступају због кризе са ресурсима на својим територијама и велике потражње за енергијом.

Advertisements

Аутор: nedodjija

blog o zivotnim alternativama...

4 thoughts on “Jovan Deretic: izmisljeno doseljavanje Srba….

  1. ,, статус преговарача, статус кандидата, статус будућег члана и сл.” Ovo sve govori… Bilo bi smešno da nije tužno…

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s