Nedodjija

blog o alternativama…

kraj jedne ere…

Поставите коментар

na blogu Borba za veru nadjoh na zanimljiv detalj:

Распад САД може почети 21. децембра 2012.

САД се суочавају с претњом распада. Чак је познат и тачан датум када тај процес може да отпочне. И у томе нема никакве мистике.

Основа за извођење оваквих закључака лежи искључиво у финансијско-економским разлозима и имовини елита Северне Америке. Управо зато, Немачка и Швајцарска могу да затраже од САД повратак злата, а читав финансијски свет се налази у предвечерју одбацивања доларске готовине. Управо су зато САД отпочеле дугорочну дестабилизацију читавог Блиског Истока и Магреба. Управо се зато у САД граде концентрациони логори и праве резерве пластичних ковчега – како би се скренула пажња са једног веома важног догађаја, који ће, могуће је, ликвидирати САД као појаву савремене геополитичке карте света.

Ствар је у томе, како пише Игор Игнатченко у свом чланку „Борба блискоисточних центара моћи“, што „21. децембра 2012. године истиче 99. годишњи уговор Система федералних резерви (FED – Federal Reserve District) о изнајмљивању машина за штампање новца, које им је конгрес САД дао 1913. године.

Како би продужили закуп 21. децембра 2012. године, Федералним резервама неће бити неопходна само већина гласова у Сенату и Представничком дому, већ и три четвртине гласова законодаваца сваке од 50 држава. Није тајна да то неће бити нимало лако, с обзиром на колосалан дуг и обезвређеност долара, који нема златну подлогу. Златни сертификати, које плаћају Федералне резерве за штампање долара, подлежу отплати само златом. Но, злата у Федералним резервама одавно нема.

Није чудно, дакле, што је календар маја постављен на 21. децембар 2012. године. Финансијски крах америчког долара обавезно ће довести до политичке кризе, и, како би се изашло из ње, влада САД биће спремна да прибегне отпочињању рата, или, као минимум, потпуној дестабилизацији, за коју није нужно ништа посебно ни радити. Потребно је само кориговати рокове који подвлаче – 21. децембар 2012.“

По материјалу са http://www.arms-expo.ru/

Pecat takodje obradjuje tu temu…

Пише Владимир Димитријевић

Не постоји поуздан податак да су Маје смак света најавиле за 21. 12. 2012. године. Али, тог датума, сасвим поуздано, САД ће се суочити са претњом распада, будући да тада истиче 99-годишњи уговор система Федералних резерви о изнајмљивању машина за штампање новца

 

Већ годинама се, путем медија и популарне културе, шири прича како ће 21. 12. 2012. године, по тобожњем календару Маја, наступити смак света. Озбиљни научници су доказивали да је реч о још једној мистификацији, али не вреди: „трећа ока“, „шеста чула“, „тринаеста прасад“ раде своје, а о Холивуду да и не говоримо (урађено је неколико филмова с темом 2012. године као године смака света; нарочито је значењски бременит, иначе до бола наиван, филм који је режирао стари „катастрофичар“ Роналд Емерих, о мегацунамију који потапа свет).

a ovde americki sudija Andrew Napolitano govri takodje o tome kako privatne kompanije kontrolisu stampanje americkog dolara umesto vlade te zemlje:

 

Advertisements

Аутор: nedodjija

blog o zivotnim alternativama...

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s