Nedodjija

blog o alternativama…

profesor Jovan Deretic: 10 koraka do slobode…

Поставите коментар

mislim da se patriotski blok u Srbiji polako uoblicava:

1. Ослободити се марионетске НАТО власти у Србији. Покренути судске процесе за велеиздају земље и пљачку државне касе.

2. Хируршким резом одстранити корупцију и лоповлук у здравству и вратити бесплатно лечење.

Деца, труднице, старци и тешко болесни и сиромашни људи не смеју да пате и умиру препуштени сами себи. Социјалне програме и фондове вишеструко повећати немилосрдном сечом непотребне администрације и отпуштањем партијских службеника.

3. Ослободити окупиране медије и судство. У потпуности изменити и реорганизовати државну управу, екстремно смањити бирократију и трошкове укидањем измишљених агенција, канцеларија и служби.

4. Одбити колонијализацију Србије од стране Европске Уније и зауставити НАТО окупацију. Склопити отворен и чврст економско-војни савез са Русијом.

5. Успоставити нову, снажну и модерну војску која ће успешно моћи да заштити независност српске државе и народа. Полицију ослободити од мафије и побољшати јој услове рада у целој Србији.

6. Преиспитати приватизације,одузети имовину која није стечена радом и ставити је на коришћење народу, под државним надзором. Укинути штеточински ССП споразум о бесцаринском увозу производа из Европске Уније и остале договоре силом наметнуте Србији.

7. Не прихватати враћање ММФ зајмова и кредита које су политичари ставили у свој џеп. Основати праву српску Развојну банку која ће кредитирати српску привреду, а не тајкуне и политичаре, и која ће потиснути уцењивачке стране банке.

8. Наменским кредитима, смањењем и укидањем пљачкашких пореза активирати сва постојећа предузећа, а посебно индустријске и пољопривредне капацитете за бесцарински извоз у Русију.

9. Поништити погубну „Болоњску декларацију“ и увести образовни систем у складу са нашим потребама. Протерати лажну историју из свих образовних институција и увести богате стипендије за младе.

10. Косово је неотуђиви део Србије под НАТО окупацијом. Свим силама и средствима подржавати легитимно право Срба на сједињење са матицом. Ујединити све Србе без обзира на културне, верске  или националне разлике. Србин је свако ко се тако осећа.

Srbija broji 7.520-tu godinu svog postojanja….

Advertisements

Аутор: nedodjija

blog o zivotnim alternativama...

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s