Nedodjija

blog o alternativama…

обавештавамо јавност Србије да су марионетске окупаторске власти 29.марта 2012. забраниле излазак оверивача удружењу грађана “Слободна Србија“

Поставите коментар

УГ „СЛОБОДНА СРБИЈА“академик др Јован И. Деретић – САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Овом приликом обавештавамо јавност Србије да су марионетске окупаторске власти 29.марта 2012. забраниле излазак оверивача удружењу грађана “Слободна Србија“ да би спречили наше прикупљање потписа за учешће на изборима.

Након захтева који смо поднели у законски предвиђеном року, надлежни „властодршци“ из Општине Стари Град, нису нас обавестили о исходу нашег захтева. Када смо их позвали да питамо зашто нас нису обавестили и шта се десило са захтевом, нагласили су да је захтев одбијен. На инсистирање да нам објасне на основу чега смо одбијен, на основу ког закона, рекли су нам да о томе одлучује начелник општине, који иначе није ту.

Тражили смо да нам издају писмено то што су нам рекли, али нико у општини није смео да напише да смо одбијени. У писаном одговору који смо добили на крају није одговорено на наш захтев, већ пише да можемо потписе оверавати само у просторијама Општине!!!

Изузев „Слободне Србије“ ниједан политички покрет или странка нису имали никаквих проблема да било судска књига или општинска књига за оверу потписа потребних за учешће на изборима изађе било где у складу са захтевом подносиоца.

Ово је доказ да читав изборни процес представља још једну криминалну радњу владајуће марионетске скупине на челу Србије, а посебан вид криминала влада у Београду где се Устав Србије и законска права грађана крше како год им падне напамет.

Захтевамо одговор надлежних институција Републичке изборне комисије, ЦЕСИД-а, ОЕБС-а, Врховног суда Србије, Адвокатских комора Србије и града Београда о поступању одговорних из локалне власти Општине Стари Град.

О нерегуларности изборног процеса и кршењу људских права ћемо обавестити и стране амбасаде у Београду. Уколико на поновљени захтев не добијемо књигу за оверу потписа, сматраћемо да су све изборне радње које су у току НЕЛЕГАЛНЕ и НЕВАЖЕЋЕ. У складу са тим криминалом, спровешћемо акције за обавештавање јавности Србије и света, а позваћемо и на бојкот избора, као и на мирне масовне протесте грађана са циљем расписивања правих слободних избора.

Тражићемо проверу и поништење свих до сада поднетих изборних листа, јер се поставља питање њихове регуларности.Поступање жутог режима који је на овај начин показао суштину своје незаконске владавине путем силе, криминала и репресија неће остати под велом ћутње. Претње и намештања, саплитања које је режим спремио неће нас ућуткати.

Ми имамо права да изађемо на изборе и да се кандидујемо, иако читав сет изборних закона које су донели по својој вољи није ни законски ни демократски. Ми смо ушли у ову прљаву политичку арену као рани хришћани у поквареном Риму, бачени голоруки пред лавове, свесни коме и чему се супротстављамо. Сматрали смо да је овај миран начин борбе, путем избора, колико год да су избори намештени и срамни, ипак могући начин за свргавање окупатора и издајника Србије, криминалаца, мафије и тајкуна који стоје иза њих.

Гласноговорници режима сада и јавно кажу да су ови избори питање „рата или мира“ и видимо да управо они изазивају рат, али рат народа против режима! Својим неделима, претњама и отвореним криминалом жути режим изазива згражавање људи и револт који ево већ избија, јер сељачка буна је већ почела, а устаће и многи други незадовољни, преварени и гладни, очајни и спремни на борбу за своје голе животе.

Спречавање „Слободне Србије“ да изађе на изборе неће спречити пад режима. А сви који су учествовали у овом криминалном делу одговараће пред законом и то ускоро. Жута партија неће моћи да их заштити од одговорности.

У Београду

30.03.2012.

° Адреса: Војводе Степе 261/други спрат, интерфон 23, 11000 Београд
° Телефон канцеларије:  011/246-79-91
° Телефон Др Јована И. Деретића: 062/28-26-29

° Епошта: slobodnasrbija@serbijana.com

Контакт: 064.803.53.93  informativna sluzba

tekst preuzet sa Drevne Srbije

Advertisements

Аутор: nedodjija

blog o zivotnim alternativama...

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s