Nedodjija

blog o alternativama…

poziv na budjenje Srbije…

Поставите коментар

ima jos ljudi u Srbiji danas koji vide izlaz iz ove situacije: Jovan Deretic

СРБИЈА ДАНАС

Даме и господо, желимо да вам у најкраћим цртама изложимо у каквом се стању данас налази Србија. Такозвана демократска власт, која је наметнута пучем 2000. године, успела је да за време од једне деценије створи следеће стање.

У Србији има више од милион и по незапослених. У Србији има милион људи чији су приходи испод животног минимума, међу којима 750 хиљада гладних. У Србији гладује пола милиона деце.

Србија је презадужена земља, уведена у дужничко ропство, преко 40 милијарди долара спољног дуга. Власт у Србији се финансира из кредита. Буџетски дефицит огроман, спољнотрговински баланс катастрофалан.

У Србији је насилно обустављена свака производња и све што је вредело продато је будзашто странцима. Срби ће бити слуге туђих господара у својој земљи. Посебно је уништена индустријска производња да Србија не би била конкурент Европској Унији и да би се производи из Уније продавали у Србији. Да би то било могуће цене су дигнуте на ниво Уније, а плате у Србији су најниже у целом окружењу.

Србија је без одбране, војска је уништена и сведена на ловачко друштво. У Србији су попаљена војна складишта, уништено оружје и муниција.

У Србији правосуђе не ради, у тоталној је кризи и расулу. У Србији Народна Скупштина не функционише, нема у њој опозиције, претворена је у бувљу пијацу, све је корумпирано.

У Србији држава не функционише, и не можемо рећи да имамо још своју државу. Према Косову и Метохији води се издајничка политика као и према свим другим националним интересима.

У Србији је влада про форма, сву власт обавља председник Тадић, како је то потврђено и од једног дојучерашњег министра Динкића и који је себе ставио изнад Устава и закона. Председник Тадић је преко његовог патријарха Иринеја направио раскол у Србској православној цркви. Ради на унијаћењу Србије.

У Србији су медији под строгом цензуром. Избори се намештају или купују. Тако се десило да је једна мала издајничка странка три пута уведена у Скупштину иако није ниједном прешла цензус.

У Србији се бракови не склапају, што због незапослености и беде, што због неизвесне будућности. Сваке године Срба је мање од тридесет до педесет хиљада. Нама прети физичко истребљење. Села у Србији се претварају у пустош.

Власт говори само о Европској Унији и увођењу Србије у исту. Европска Унија Србију вара, уцењује, пљачка на разне начине и отима Косово и Метохију. Србија је већ сада колонија Европске Уније, а уколико би, по несрећи постала њен члан, имала би статут класичне колоније.

Садашња издајничка власт гура Србију, на мала врата, у НАТО.

Србски језик се потискује и квари. Србско писмо се систематски брише. У центру Београда нема више ни једног натписа на србском језику и писму. Тотална окупација.

То су, господо, главни разлози, што смо ми, верни синови Србије и Србског народа, одлучили да оснујемо политички покрет – Слободна Србија.

Зато је потребно, даме и господо, ако све ово што је изложено не одобравате, да нам се сви придружите, ма где се налазили у Србији, одвојеним Србским земљама или свету. Морамо створити снагу за одбрану и препород Србије.

http://www.serbijana.com/Video/deretic-rap-sava.php/

Advertisements

Аутор: nedodjija

blog o zivotnim alternativama...

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s